diumenge, 20 de maig del 2007

MAESTROTECA

Aquest és el títol de la web www.maestroteca.com És tracta d'un portal educatiu on podem trobar un directori prou ampli de molts temes relacionats amb l'educació, com és el cas de l'apartat de "Necesidades Educativas Especiales". Si fem clic en aquest apartat podem veure molts enllaços a pàgines que ens mostren l'ús de les Noves Tecnologies aplicades a les Necessitats Educatives Especials. Per això m'ha paregut molt convenient esmentar aquesta pàgina, doncs, és un recurs més a l'hora de consultar de quines aplicacions i programes podem fer ús amb els alumnes amb NEE.

M'ha paregut una pàgina sencilla però amb una llarga llista de recursos per a consultar i poder usar amb els alumnes a l'aula.

2 comentaris:

loli tortosa ha dit...

Hola Carol , interessant i instructiu el teu blog,he visitat diverses de les web i ens poden resultar molt recomanables ja que ens oferixen recursos i continguts educatius per a treballar amb els nens de NEE.
Una salutació

Carol ha dit...

Hola Loli! La veritat es que no m'ha costat molt trobar les webs, doncs, pel que he pogut veure, a la xarxa hi ha un món de informació sobre les NNTT aplicades als xiquets i xiquetes amb NEE, i es que aquest tema està a l'ordre del dia, tant per la seva innovació com per la seva importància.

Un salut, i moltes gràcies per les teves paraules i la teva participació. Si tens cap dubte dis-m'ho i intentaré contestar el més aviat possible!