dimarts, 1 de maig del 2007

TUXPAINT

TUXPAINT.- Es tracta d'un programa de dibuix lliure a on l'alumne pot projectar tota la seva creativitat. És molt adequat per a nens a partir de 3 anys ja que presenta un interfaz molt simple i fàcil d'usar.


Un divertit pingüí guía a l'alumne en la utilització del programa, al temps que li dona consells, indicacions i informacions que poden ajudar a l'alumne en el maneig del mateix. Com tot programa de dibuix incorpora una àmplia gama de ferramentes de dibuix (diversos tipus de pincells, guix, figures, text...) que ajudaran a l'alumne en el desenvolupament de la seva creativitat. A més a més, l'alumne pot guardar en tot moment els seus treballs en el denominat àlbum de fotos virtual.

Una característica que cal destacar d'aquest programa és que incorpora d'una banda, una sèrie de controls que permeten bloquejar el programa evitant que els alumnes accedeixen a altres programes o arxius de l'escritori; i d'altra banda incorpora el programa 'Tux Paint Config', que permet a pares i educadors configurar i adequar l'interfaz del programa a les necessitats de l'alumne.