dimecres, 16 de maig del 2007

XTEC

Aquesta és una secció que pertany a la Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya. Es tracta de la pàgina:
En ella podem trobar un món de recursos per a usar les NNTT amb alumnes amb NEE. Per exemple podem trobar materials de diversos cursos escolars per a aquests nens i nenes a la secció "SATI DNEE". A més a més podem veure els diversos tallers que s'han realitzat des de l'any 1999, i les Unitats de Suport a l'Educació Especial per a les aules de Primària i Secundària.
Així doncs, crec que és una pàgina de recursos per al mestre on es pot trobar moltes eines per a desenvolupar el seu treball a l'aula amb els alumnes amb NEE.
M'ha agradat molt com està organitzada aquesta web perquè facilita molt el que vols trobar, i de segur que ho trobes, doncs és una pàgina amb molta informació disponible, tant de notícies com de programes i activitats. A més a més, com es pot veure, està en català i aquest fet és bén important per als alumnes de parla catalana, ja que moltes vegades no es té en compte la llengua que parlen aquests alumnes i es dissenyen els programes i les activitats només en castellà, la qual cosa, des del meu punt de mira, crec que és una errada. Per això felicite la tasca d'aquesta web, que em sembla la millor de totes les que he visitat.

2 comentaris:

cami ha dit...

Hola Carol, sens dubte la pàgina del XTEC sempre ofereix molt bons recursos als professors i en aquest cas també ho fa en relació a les noves tecnologies i als xiquets amb necessitats educatives especials. El que volia saber era si alguna de les activitats que proposa aquesta pàgina per a treballar les TIC amb xiquets de N.E.E està relacionada amb l'aprenentatge o reforç de la llengua catalana, ja que es tracta d'una pàgina web que pertany a aquesta comunitat. Moltes gràcies.

Carol ha dit...

Hola Susana! No se exactament (perquè no ho posa amb detall) si de totes les activitats que proposa aquesta pàgina hi ha alguna de suport al català dirigida específicament als alumnes amb NEE. El que sí que et puc dir, és que aquesta pàgina té un programari educatiu per a diversos àmbits. En l'àmbit de l'Educació Especial es citen tots els programes disponibles i per a que serveixen cadascú. Ací et deixe l'enllaç:
http://www.xtec.es/cgi/programari_educatiu?TEMATICA=especial

Espere haver contestat a la teva pregunta, però en cas de dubte ja saps... Un salut i gràcies per la teva participació!